enda

Mandy Patinkin

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The music of chance - tilfældets musik 1993 Jim Nashe U/Spillefilm
Chopin - min elskede 1991 Medvirkende U/Spillefilm
De mystiske fremmede 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Prinsessen og de skøre riddere 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Mistænkt 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Min kone er stjernetosset 1985 Medvirkende U/Spillefilm
Yentl 1983 Medvirkende U/Spillefilm
Var de skyldige? 1983 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.