enda

Mantza Rasmussen

(1887 – 1958)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Verdens rigeste pige 1958 Mand, der viser vej til "Røde hus" DK/Spillefilm
Far til fire og ulveungerne 1958 Kirketjener DK/Spillefilm
Far til fire og onkel Sofus 1957 Opsynsmand DK/Spillefilm
Flintesønnerne 1956 Bryllupsgæst DK/Spillefilm
Taxa K 1640 efterlyses 1956 Kunde i taxa K 1640 DK/Spillefilm
Min datter Nelly 1955 Preben Sørensen, læge DK/Spillefilm
Fløjtespilleren 1953 Mand, der ikke synes kloven er sjov DK/Spillefilm
Det store løb 1952 Landpost DK/Spillefilm
Husmandstøsen 1952 Tjener DK/Spillefilm
Vejrhanen 1952 Medlem af kommunalbestyrelse DK/Spillefilm
Frihed forpligter 1951 En ældre tømrersvend DK/Kort fiktion
Det sande ansigt 1951 Lastbilchauffør DK/Spillefilm
Fodboldpræsten 1951 Vognmand Hansen DK/Spillefilm
Den opvakte jomfru 1950 Jensen, bartender DK/Spillefilm
Café Paradis 1950 Værkfører DK/Spillefilm
Mosekongen 1950 Kortspiller på kroen DK/Spillefilm
Næste Gang er det dig 1948 Motorcyklisten DK/Dokumentarfilm
Støt står den danske sømand 1948 Førstestyrmand på 'Marie Grubbe' DK/Spillefilm
Stjerneskud 1947 Hotelportier DK/Spillefilm
Naar Katten er ude 1947 Receptionist i statsradiofonien DK/Spillefilm
Lise kommer til Byen 1947 Læge DK/Spillefilm
Saa mødes vi hos Tove 1946 Læge på skadestuen DK/Spillefilm
Hans store Aften 1946 Teatermedarbejder DK/Spillefilm
De røde Enge 1945 Larsen, chauffør DK/Spillefilm
En ganske almindelig Pige 1940 Sporvognskonduktør DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.