enda

Manuel Espasandin

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Chili Con Carnage 2007 Marco Spil
Ih! siger den lille bamse 2007 Musik DK/Kort fiktion
Man in window 1997 Lyd DK/Kort fiktion
Stemmer 1997 Lyd DK/Eksperimentalfilm
Zoo 1996 Lyd DK/Kort fiktion
Cirklen 1996 Lyd DK/Kort fiktion
Vølvens spådom 1996 Lyd DK/Kort fiktion
H.C. Andersen på kirkegården 1996 Lyd DK/Dokumentarfilm
Dinamarca 1995 Musik, Lyd DK/Kort fiktion
Tangueria 1995 Lyd DK/Dokumentarfilm
Larm / Noise 1995 Lyd DK/Eksperimentalfilm
Luna negra 1994 Lyd DK/Kort fiktion
Reden 1992 Manus DK/Kort fiktion
Frokostpausen 1992 Lyd DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.