enda

Marc Abraham

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
I Saw the Light 2015 Instruktion U/Spillefilm
RoboCop 2014 Producer U/Spillefilm
In time 2011 Producer U/Spillefilm
Flash of Genius 2008 Instruktion
Children of men 2006 Produktion U/Spillefilm
Dawn of the Dead 2004 Produktion U/Spillefilm
Welcome to the jungle 2003 Produktion U/Spillefilm
Spy Game 2001 Produktion U/Spillefilm
Family Man 2000 Produktion U/Spillefilm
Bring it On 2000 Producer U/Spillefilm
Air Force One 1997 Producer U/Spillefilm
Tusind tønder land 1997 Producer U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.