enda

Marc Forster

(1969 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Jakob og Peter Plys 2018 Instruktion U/Spillefilm
World War Z 2013 Instruktion U/Spillefilm
James Bond - Quantum of Solace 2008 Instruktion U/Spillefilm
Drageløberen 2007 Instruktion U/Spillefilm
Stranger than fiction 2006 Instruktion U/Spillefilm
Finding Neverland 2004 Instruktion U/Spillefilm
Monster's Ball 2001 Instruktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.