enda

Marc Lawrence

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Did you hear about the Morgans? 2009 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Et sikkert hit 2007 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Agent Catwalk 2: Farlig og forrygende 2005 Manus, Produktion U/Spillefilm
To ugers opsigelse 2002 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Agent Catwalk 2000 Manus U/Spillefilm
Forces of Nature 1999 Manus U/Spillefilm
Når godtfolk kommer til byen 1999 Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.