enda

Marc Platt

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Winter's Tale 2014 Producer U/Spillefilm
2 Guns 2013 Producer U/Spillefilm
Drive 2011 Producer U/Spillefilm
Nine 2010 Producer U/Spillefilm
Scott Pilgrim mod verden 2010 Producer U/Spillefilm
The Other Woman 2009 Producer U/Spillefilm
Rachel Getting Married 2009 Producer U/Spillefilm
Wanted 2008 Producer U/Spillefilm
The Dark Is Rising - den sorte rytter 2007 Produktion U/Spillefilm
Blondinens hævn 2 2003 Produktion U/Spillefilm
Honey 2003 Produktion U/Spillefilm
Blondinens hævn 2001 Producer U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.