enda
Person

Marcel Berga

Filmografi
Titel År Funktion Kategori
Tekno Love 1989 Foto DK/Spillefilm
Fejemanden og friheden 1988 Fotografassistent DK/Dokumentarfilm
Venner for altid 1987 Foto DK/Spillefilm
Søkabelploven 1986 Foto DK/Dokumentarfilm
Dis med duerne 1986 Foto DK/Dokumentarfilm
Tele i hverdagen 1986 Foto DK/Dokumentarfilm
Venner forever 1985 Foto DK/Kort fiktion
På vej mod det højteknologiske samfund 1985 Foto DK/Dokumentarfilm
Gateway to Europe - Copenhagen Airport 1985 Fotograf DK/Kort fiktion
Try to remember 1984 Foto DK/Kort fiktion
Lille cirkus 1984 Assistent DK/Dokumentarfilm
Zappa 1983 Stillfotograf DK/Spillefilm
A day in the life 1982 Foto DK/Spillefilm
Bigger than life 1982 Fotograf DK/Kort fiktion
Den sidste detalje 1981 Fotografassistent DK/Kort fiktion
Nocturne 1981 Fotografassistent DK/Kort fiktion
Kim G. - en cykelrytter på Ordrupbanen 1976 Fotografassistent DK/Dokumentarfilm