enda

Marcel Carné

(1906 – 1996)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Lovlige mordere 1971 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Vi fra gaden 1960 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Vildfaren ungdom 1958 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Juliette ou la clef des songes 1951 Instruktion U/Spillefilm
Nattens porte 1946 Instruktion U/Spillefilm
Paradisets børn 1945 Instruktion U/Spillefilm
Aftengæsterne 1942 Instruktion U/Spillefilm
og ved daggry 1939 Instruktion U/Spillefilm
Taagernes Kaj 1938 Instruktion U/Spillefilm
Hotel du nord 1938 Instruktion U/Spillefilm
Hos Jenny 1936 Instruktion U/Spillefilm
Et Tosset drama 1936 Instruktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.