enda

Marcel Grignon

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Jomfruen og menneskedyret 1975 Foto U/Spillefilm
Bedstefar på glatis 1969 Foto U/Spillefilm
Fantomas, manden med de 100 ansigter 1964 Foto U/Spillefilm
Den blå markis 1962 Foto U/Spillefilm
Taxi til Tobruk 1961 Foto U/Spillefilm
Farlige forbindelser 1960 Foto U/Spillefilm
En ægte pariserinde 1957 Foto U/Spillefilm
De tre musketerer 1953 Foto U/Spillefilm
Den uartige engel 1945 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.