enda

Marcello Mastroianni

(1924 – 1996)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Used people 1992 Medvirkende U/Spillefilm
Alle har det godt 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Hvad er klokken? 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Intervista 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Sorte øjne 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Biavleren 1986 Medvirkende U/Spillefilm
I soliti ignoti vent'anni dopo 1985 Medvirkende U/Spillefilm
Macaroni 1985 Medvirkende U/Spillefilm
Bag dørene 1982 Medvirkende U/Spillefilm
Den nye verden 1982 Medvirkende U/Spillefilm
Kvindebyen 1980 Medvirkende U/Spillefilm
En ganske særlig dag 1977 Medvirkende U/Spillefilm
Hustru og elskerinde 1977 Medvirkende U/Spillefilm
Det store ædegilde 1973 Medvirkende U/Spillefilm
Det store indianergilde 1973 Medvirkende U/Spillefilm
Fræk weekend 1973 Medvirkende U/Spillefilm
Hva' 1972 Medvirkende U/Spillefilm
Lykken er en varm præst 1971 Medvirkende U/Spillefilm
Jalousi' det med blomster 1970 Medvirkende U/Spillefilm
Amanti 1968 Medvirkende U/Spillefilm
Den fremmede 1967 Medvirkende U/Spillefilm
Det 10. offer 1965 Medvirkende U/Spillefilm
Ægteskab på italiensk 1964 Medvirkende U/Spillefilm
8 1/2 1963 Medvirkende U/Spillefilm
Natten 1961 Giovanni Pontano U/Spillefilm
Det søde liv 1960 Medvirkende U/Spillefilm
Bordelpigen Adua 1960 Medvirkende U/Spillefilm
Hvide nætter 1957 Medvirkende U/Spillefilm
Bigamisten 1956 Medvirkende U/Spillefilm
En dejlig tyvetøs 1955 Medvirkende U/Spillefilm
Galante eventyr 1955 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.