enda

Marcelo Zarvos

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Reaching for the Moon 2013 Musik U/Spillefilm
Enough Said 2013 Musik U/Spillefilm
Won't Back Down 2012 Musik U/Spillefilm
The Beaver 2011 Musik U/Spillefilm
Remember me 2010 Musik U/Spillefilm
Sin nombre 2009 Musik U/Spillefilm
Brooklyn's Finest 2009 Musik U/Spillefilm
Hollywoodland 2006 Musik U/Spillefilm
The Good Shepherd 2006 Musik U/Spillefilm
The door in the floor 2004 Musik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.