enda

Marcus D'Arcy

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
I, Frankenstein 2014 Klipper U/Spillefilm
Wave Breakers 2013 Klip U/Spillefilm
I morgen da krigen brød ud 2010 Klip U/Spillefilm
Anacondas: Jagten på blodorkidéen 2004 Klip U/Spillefilm
Babe - den kække gris 1995 Klip U/Spillefilm
Lorenzo's Oil 1992 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.