enda

Margarete Schlegel

(1899 – 1987)

Tysk skuespillerinde.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Hellige Løgne 1927 Medvirkende U/Spillefilm
Det store Hjerte 1925 Inger DK/Spillefilm
Lille Hanne 1922 Hannele U/Spillefilm
David Copperfield 1922 David Copperfields mor DK/Spillefilm
De Fire djævle 1921 Medvirkende U/Spillefilm
Den døende Stad 1921 Resi, professor-datter U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.