enda

Margaretha Krook

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Ærter og knurhår 1986 Medvirkende U/Spillefilm
De flyvende djævle 1985 Hildegarde Altenburg, cirkusdirektør DK/Spillefilm
Picassos eventyr 1978 Medvirkende U/Spillefilm
Den jäktade 1976 Medvirkende Tv-film
Slumstormerne 1971 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Persona - Sonate for to 1966 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.