enda

Margrethe Christensen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The Fro 2011 Producer DK/Kort fiktion
Aqualorius 2009 Instruktørassistent, Makeup assistent DK/Kort fiktion
Forbrug dig selv 2009 Producer DK/Kort fiktion
Profetia 2009 Statistkoordinator DK/Spillefilm
RePlay 2008 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Spillets regler 2008 Statistkoordinator DK/Spillefilm
En enkelt til Korsør 2008 Statistkoordinator (København) DK/Spillefilm
Ung mand falder 2007 Statistkoordinator DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.