enda

Maria Bello

(1967 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
In Search of Fellini 2017 Medvirkende U/Spillefilm
The Confirmation 2016 Medvirkende U/Spillefilm
Third Person 2013 Medvirkende U/Spillefilm
Mumien: Drage-kejserens grav 2008 Evelyn O'Connell U/Spillefilm
Towelhead 2007 Gail Monahan U/Spillefilm
A History of Violence 2005 Edie Stall U/Spillefilm
Thank You For Smoking 2005 Polly Bailey U/Spillefilm
Secret Window 2004 Amy Rainey U/Spillefilm
The Cooler 2003 Natalie Belisario U/Spillefilm
Payback 1999 Rosie U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.