enda

Maria Esther Lemvigh

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Kød & blod 2019 Hanne DK/Spillefilm
Journal 64 2018 Receptionist 2 DK/Spillefilm
Album 2008 Susanne, 1989 Tv-serie
Knus 2007 Kvinde i vindue DK/Kort fiktion
Gaden 2003 Vicky DK/Kort fiktion
Pagten 2003 Maria DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.