enda

Maria Grieg

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Lykke-Per 2018 Rekvisitør DK/Spillefilm
QEDA 2017 Rekvisitør DK/Spillefilm
Villads fra Valby 2015 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Store drømme 2009 Rekvisitør Tv-serie
Simon & Malou 2009 Rekvisitør DK/Spillefilm
Det perfekte kup 2008 Rekvisitør DK/Spillefilm
Kærlighedens dualisme 2008 Chefrekvisitør DK/Kort fiktion
Angora by night 2007 Regi Tv-serie
Paragraf 15 2007 Regi DK/Kort fiktion
2900 Happiness 2007 Rekvisitørassistent Tv-serie
Hvordan vi slipper af med de andre 2007 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Skyggen af tvivl 2006 Rekvisitør DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.