enda

Maria Lomholt Thomsen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Aurum 2012 Clapper/loader DK/Kort fiktion
Make My Day 2008 Clapper/loader DK/Kort fiktion
Blændet af solen 2008 Fotograf DK/Kort fiktion
En sikker vinder 2008 2. fotografassistent DK/Kort fiktion
Himmerland 2008 Clapper/loader DK/Spillefilm
De kaldte os frisører 2007 Belysningsassistent DK/Kort fiktion
In Transit 2005 Clapper/loader DK/Kort fiktion
En lille død 2005 Clapper/loader DK/Kort fiktion
Dissolve 2004 Instruktion, Manus, Foto DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.