enda

Maria Lucia Heiberg Rosenberg

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Den magiske juleæske 2016 Såfina og Joan DK/Spillefilm
Klokkeblomst og piratfeen 2014 Iridessa U/Spillefilm
Klokkeblomst og legenden om ønskedyret 2014 Iridessa U/Spillefilm
Frost 2013 Elsa, Snedronningen U/Spillefilm
Lille spejl på væggen der 2012 Snehvide U/Spillefilm
Klokkeblomst og vingernes hemmelighed 2012 Iridessa U/Spillefilm
Gnomeo & Julie 2011 Julie U/Spillefilm
Sammys store eventyr 2010 Stemme U/Spillefilm
Store drømme 2009 Sofia Tv-serie
Det hvide guld 2009 Klient DK/Kort fiktion
Jutland Dreams 2006 Anna DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.