enda
Person

Maria Møller Christoffersen

Producer. Uddannet fra den alternative filmskole Super16 i 2018. Har desuden en kandidatgrad i Film- og Medievidenskab fra Københavns Universitet.

Møller Christoffersen har arbejdet i filmbranchen siden 2014. Hun spillefilmdebuterede som ko-producer på den kroatiske film ''I familiens skød'' (2016). Hun har siden bl.a. ko-produceret den svenske film ''Koko-di Koko-da'' (2019), der var udtaget til konkurrence under Sundance Film Festival samt ‘Et Strejf af Lykke’ (2022), der var i konkurrence på Venedig Filmfestival. Hun har desuden produceret dokumentarfilmen ‘Kandis for Livet’ (2021).
Filmografi
Titel År Funktion Kategori
Vi er Rusland 2023 Producer DK/Dokumentarfilm
Et strejf af lykke 2023 Producer U/Spillefilm
Amala 2022 Executive producer DK/Kort fiktion
Kandis for livet 2021 Producer DK/Dokumentarfilm
Helbredelsen 2021 Producer DK/Dokumentarfilm
Hvis du vidste 2021 Executive producer DK/Kort fiktion
Hungud 2021 Producer DK/Kort fiktion
Efterskolen (oversigt) 2021 Postproducer Dokumentarserie
Efterskolen 1 – Noget er på vej 2021 Postproducer Dokumentarserie
Efterskolen 2 – Et kys 2021 Postproducer Dokumentarserie
Efterskolen 3 – Totalt forelsket 2021 Postproducer Dokumentarserie
Efterskolen 4 – Sammenbruddet 2021 Postproducer Dokumentarserie
Efterskolen 5 – Velkommen hjem 2021 Postproducer Dokumentarserie
Efterskolen 6 – En evighed forgår 2021 Postproducer Dokumentarserie
Breeder 2020 Producer DK/Spillefilm
Helved (oversigt) 2019 Producer Fiktionsserie
Helved 1:6 2019 Producer Fiktionsserie
Helved 2:6 2019 Producer Fiktionsserie
Helved 3:6 2019 Producer Fiktionsserie
Helved 4:6 2019 Producer Fiktionsserie
Helved 5:6 2019 Producer Fiktionsserie
Helved 6:6 2019 Producer Fiktionsserie
Kæmpen 2017 Unit manager, Producerassistent U/Spillefilm
Ud af det blå 2016 Producer DK/Kort fiktion
I familiens skød 2016 Co-producent U/Spillefilm
B 2014 Instruktørassistent, Præproduktionskoordinator DK/Kort fiktion
Ækte vare 2014 Produktionsassistent, 2. unit DK/Spillefilm