enda

Maria Rich

(1973 – )

Skuespiller. Født 25/6 1973. Uddannet fra Odense Teaters skuespillerskole i 1999. Har tidligere optrådt under navnet Maria Würgler Rich.

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Puls 5:9 – Ramt 2020 Esther, Eriks mor Fiktionsserie
Puls 3:9 – Find deres fejl 2020 Esther, Eriks mor Fiktionsserie
Puls – Sæson 1 (oversigt) 2020 Eriks mor Fiktionsserie
Klovn The Final 2020 Betina DK/Spillefilm
Et knæk 2016 Gitte DK/Kort fiktion
The Model 2016 Emmas mor DK/Spillefilm
Riders 2015 Eline DK/Kort fiktion
Klokkeblomst og legenden om ønskedyret 2014 Vidia U/Spillefilm
Klokkeblomst og piratfeen 2014 Vidia U/Spillefilm
Kødkataloget 2013 Medvirkende Tv-serie
Klokkeblomst og vingernes hemmelighed 2012 Vidia U/Spillefilm
Sommer 2008 Rikke Tv-serie
Solia 2006 Medvirkende DK/Kort fiktion
Forestillingen om et ukompliceret liv med en mand 2006 Ester DK/Kort fiktion
Baby 2003 Leni DK/Spillefilm
Aftenland 2003 Anna DK/Kort fiktion
Er du skidt, skat? 2003 Lise Lotte Tv-serie
Små ulykker 2002 Marianne, yngste datter DK/Spillefilm
Monas verden 2001 Monas veninde DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.