enda

Maria von Hausswolff

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Kategori
Forglem mig ej 2019 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Entrance to the End 2018 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Vinterbrødre 2017 Fotograf DK/Spillefilm
Forældre 2016 A-fotograf DK/Spillefilm
Emmafilmemma 2014 Fotograf DK/Kort fiktion
Seven Boats 2014 Fotograf DK/Kort fiktion
Stuck 2013 Foto, Fotograf DK/Eksperimentalfilm
En maler 2013 Stills, Fotograf DK/Kort fiktion
Mamma är gud 2013 Stills, Fotograf DK/Dokumentarfilm
Uden ord 2011 Foto DK/Dokumentarfilm
Værelse 506 2011 Fotograf DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.