enda

Marianne Albrechtslund

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Sparekassen 2000 Producer Tv-film
Sandhedens hævn 1999 Producer Tv-film
Menneskereden 1999 Producer Tv-film
Der var engang 1998 Producer Tv-film
Don Ranudo 1998 Producer Tv-film
Elverhøj 1996 Producer Tv-film
Ugeavisen 1990 Instruktion Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.