enda

Marianne Blicher

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Altmuligmand 2017 Instruktion, Manus, Klip DK/Kort fiktion
Ditte & Louise - Sæson 1 2015 Scripter Tv-serie
Belinda Beautiful 2012 Instruktion DK/Kort fiktion
Mallorca 2009 Instruktion, Manus DK/Kort fiktion
AFR 2007 Line producer DK/Spillefilm
Terapi 2006 Producer DK/Kort fiktion
Emmalou 2006 Indspilningsleder DK/Kort fiktion
Lille Lise 2005 Indspilningsleder DK/Kort fiktion
Lukas 2005 Producer, Scenograf DK/Kort fiktion
Sover du 2004 Producer, Scenograf DK/Kort fiktion

Priser og nomineringer

Pris Premiere år Festival Film
Bedste Kort Fiktionsfilm 2013 Krakow Film Festival 2013 Belinda Beautiful
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Festivals

Festival Festival dato Film
Lithuania Scanorama Film Forum 2014-11-06 Belinda Beautiful
Zagreb Motovun Film Festival 2014-07-26 Belinda Beautiful
Poznan Ale Kino! International Children's Film Festival 2013-12-01 Belinda Beautiful
Lübeck, Nordische Filmtage 2013-10-30 Belinda Beautiful
Malmö Nordisk Panorama 2013-09-20 Belinda Beautiful
Odense Internationale Film Festival 2013-08-26 Belinda Beautiful
Krakow Film Festival 2013-05-26 Belinda Beautiful
Kristiansand International Children's Film Festival 2013-04-23 Belinda Beautiful
Malmö, BUFF 2013-03-11 Belinda Beautiful
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.