enda

Marianne Kemp

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Så kort og mærkeligt livet er 2008 Arkiv research DK/Dokumentarfilm
100 års barndom 1900-1910: - Din vilje sidder i fars lomme 1997 Instruktion Tv-dokumentar
100 års barndom: 1990 - De begravede burhøns 1997 Instruktion DK/Dokumentarfilm
100 års barndom: 1920-1930 - Nye toner - nye tider 1997 Instruktion Tv-dokumentar
100 års barndom: 1930-1940 - Indlæring og sommerglæder 1997 Instruktion Tv-dokumentar
100 års barndom: 1940-1950 - Vinter er tid til en sørgelig historie 1997 Instruktion Tv-dokumentar
100 års barndom: 1950-1960 - Så fik vi fred - nu mangler vi kun ro 1997 Instruktion Tv-dokumentar
100 års barndom: 1960-1970 - Hvad du ønsker skal du få 1997 Instruktion Tv-dokumentar
100 års barndom: 1970-1980 - Flippe - det er noget til at tage om halsen 1997 Instruktion Tv-dokumentar
100 års barndom: 1910-1920 - Børn - nok ses men ikke høres 1997 Instruktion Tv-dokumentar
100 års barndom: 1980-1990 - Fattig-firserne eller forandrings-firserne 1997 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Den vide verden 1986 Produktionsassistent DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.