enda

Marianne Mortensen

(1958 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Underverden 2017 Helle DK/Spillefilm
Shelley 2016 Isabella DK/Spillefilm
Det han gjorde 2015 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Hvor lyset kommer ind 2013 Medvirkende DK/Kort fiktion
Pippi Langstrømpe 1997 Lærerinden U/Spillefilm
Hallo, det er jul 1995 Medvirkende Tv-serie
Tango for tre 1994 Stine Tv-serie
Roser og persille 1993 Stine DK/Spillefilm
Gøngehøvdingen 1992 Inger Tv-serie
Altid om søndagen 1989 Britta Tv-serie
Manden i Månen 1986 Johannes' afdøde kone DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.