enda

Marie Bach Hansen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Arvingerne 3 2017 Signe Larsen Tv-serie
Kubo - den modige samurai 2016 Søstre U/Spillefilm
Arvingerne 1 2014 Signe Larsen Tv-serie
Retrograde 2013 Medvirkende DK/Kort fiktion
Borgen 3 2013 Pædagog Tv-serie
Hvidsten Gruppen - nogle må dø for at andre kan leve 2012 Tulle Fiil DK/Spillefilm
Frit fald 2011 Henny DK/Spillefilm
Klovn - the Movie 2010 Medinas veninde DK/Spillefilm
Last station 2009 Medvirkende DK/Kort fiktion
2 ryk og en aflevering 2003 Mathilde DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.