enda

Marie Boye Thomsen

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Puls 4:9 – Afsløret 2020 Set rekvisitør Fiktionsserie
Puls 1:9 – Hemmeligheder 2020 Set rekvisitør Fiktionsserie
Puls 5:9 – Ramt 2020 Set rekvisitør Fiktionsserie
Puls 2:9 – På lånt tid 2020 Set rekvisitør Fiktionsserie
Puls 6:9 – Det smitter 2020 Set rekvisitør Fiktionsserie
Puls 7:9 – En bid af æblet 2020 Set rekvisitør Fiktionsserie
Puls 3:9 – Find deres fejl 2020 Set rekvisitør Fiktionsserie
Puls 8:9 – Fanget 2020 Set rekvisitør Fiktionsserie
Puls 9:9 – Festen 2020 Set rekvisitør Fiktionsserie
Puls – Sæson 1 (oversigt) 2020 Set rekvisitør Fiktionsserie
Kina 2019 Produktionsdesigner DK/Kort fiktion
Bleed 2019 Produktionsdesigner DK/Kort fiktion
Et tårn af to 2019 Set designer DK/Kort fiktion
Eftertid 2018 Scenograf DK/Kort fiktion
Godnathistorier fra ondskabens akse 2011 Modelbygger DK/Dokumentarfilm
Bastion 2008 Rekvisitørassistent DK/Kort fiktion
Manden og mågen 2007 Special effects-assistent DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.