enda
Person

Marie Caroline Schjeldal

(1977 – )

Filmografi
Titel År Funktion Kategori
Blinky Bill på eventyr 2019 Stemme U/Spillefilm
Paddington 2014 Medvirkende U/Spillefilm
Thomas & vennerne - Jernbanens konge 2013 Belle U/Spillefilm
Frøken Mærkværdig og karrieren 2011 Veninden U/Kort fiktion
Blå mænd 2008 Fiona DK/Spillefilm
Hvordan vi slipper af med de andre 2007 Melanie DK/Spillefilm
Daddy-O 2006 Anne DK/Kort fiktion
Sprængfarlig bombe 2006 Billetpige DK/Spillefilm
Bare Holger 2005 Linda DK/Kort fiktion
Den store dag 2005 Producerassistent DK/Spillefilm
Klovn 2005 Gitte Tv-serie
Marbella 2000 Maria DK/Kort fiktion
Disney''s Flubber 1997 Weebettes stemme U/Spillefilm
Babe - den kække gris 1995 Stemme U/Spillefilm