enda

Marie-France Pisier

(1944 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Troldfjeldet 1984 Medvirkende Tv-serie
Alle tiders flugt 1982 Medvirkende U/Spillefilm
Av, for en go' fidus 1981 Medvirkende U/Spillefilm
Kærlighed på flugt 1979 Medvirkende U/Spillefilm
Jeg vil se blod 1976 Medvirkende U/Spillefilm
Fætter og Kusine 1975 Medvirkende U/Spillefilm
De unge elskende 1962 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.