enda

Marie Ingerslev

(1974 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Min fynske barndom 1994 Karoline DK/Spillefilm
Landsbyen 1991 Julie, Ulriks datter Tv-serie
Drengene fra Sankt Petri 1991 Medvirkende DK/Spillefilm
Lad isbjørnene danse 1990 Skoleelev DK/Spillefilm
Den lille havfrue 1989 Ariel U/Spillefilm
Valhalla 1986 Tjalfe DK/Spillefilm
Rejsen til Amerika 1986 Stemme U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.