enda

Marie Louise Hedegaard

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Ludvig og julemanden 2011 Casting Tv-serie
Edderkoppen 2000 Casting Tv-serie
En dag i oktober 1991 Casting DK/Spillefilm
Europa 1991 Statistkoordinator DK/Spillefilm
Møv og Funder 1991 Casting DK/Spillefilm
Miraklet i Valby 1989 Statistkoordinator DK/Spillefilm
En afgrund af frihed 1989 Statistkoordinator DK/Spillefilm
Mord i Paradis 1988 Statistkoordinator DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.