enda

Marie Louise Wille

(1970 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Lyden af uventet død 2019 Mor DK/Kort fiktion
Needle Boy 2016 Mor DK/Spillefilm
Bølger af tid 2012 Susanne DK/Kort fiktion
Dreng 2011 Sanne DK/Spillefilm
Fjorten år og to nætter 2011 Medvirkende DK/Kort fiktion
ID:A 2011 Marietta DK/Spillefilm
Næste gang bliver vi fugle 2009 Sig selv DK/Dokumentarfilm
Mille 2009 Denises mor Tv-serie
Sommer 2008 Mille Kaiser Tv-serie
Det som ingen ved 2008 Marianne Deleuran DK/Spillefilm
Daisy Diamond 2007 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.