enda

Marie Østerbye

(1975 – )

Manuskriptforfatter.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Happy ending 2018 Manuskriptkonsulent DK/Spillefilm
Gidseltagningen 2017 Manuskriptkonsulent Tv-serie
Bertram finder hjem 2016 Manusforfatter DK/Kort fiktion
Bedre skilt end aldrig 2016 Manuskript Tv-serie
Rita 3 2015 Manuskript Tv-serie
Hjørdis 2015 Manuskript Tv-serie
Player 2013 Manus DK/Spillefilm
Rita 1 2012 Manus Tv-serie
Sover Dolly på ryggen? 2012 Manuskript DK/Spillefilm
Sjit happens 2012 Manuskonsulent Tv-serie
Klassefesten 2011 Idé DK/Spillefilm
Æblet & Ormen 2009 Bettina, Manuskript DK/Spillefilm
Maj & Charlie 2008 Manus Tv-serie
Nynne 2006 Manuskonsulent Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.