enda

Marie Richardson

Svensk skuespillerinde. Se mere på marierichardson.se.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Vidunderlig og elsket af alle 2007 Sig själv U/Spillefilm
Mund mod mund 2006 Ewa U/Spillefilm
Wallander - det næste skridt 2005 Maja U/Spillefilm
Hvis jeg vender mig om - en film om håb 2003 Sofie U/Spillefilm
Jan Guillous Ondskab 2003 Eriks mor U/Spillefilm
Den 5. kvinde 2002 Maja Thysell Tv-serie
Det blir aldrig som man tänkt sig 2000 Gina U/Spillefilm
Larmar och gör sig till 1997 Pauline Thibault Tv-film
Telegrafisten 1993 Elise U/Spillefilm
Markisinnan de Sade 1992 Anne Tv-film
Søndagsbarn 1992 Marianne U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.