enda

Marie Schmidt

(1851 – 1933)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Landligger - Idyl - Vandgang 1922 Bedstemor DK/Spillefilm
Prøvens Dag 1918 Enkegehejmeraadinde von Scholten DK/Spillefilm
Kunstens Tornevej 1916 Mabel Jefferson, direktørfrue DK/Spillefilm
Lyset, der svandt 1914 Fru Birk DK/Spillefilm
Vingeskudt 1914 Grevinden DK/Spillefilm
Ansigtet bag Ruden 1914 Fru Bender DK/Spillefilm
Et Gensyn 1914 Lindes hustru DK/Spillefilm
Et Syndens Barn 1913 Medvirkende DK/Spillefilm
Dødssejleren 1912 Fru Staal DK/Spillefilm
Det store Derbyløb Medvirkende DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.