enda

Marilyn Monroe

(1926 – 1962)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Marilyn 1963 Herself U/Dokumentarfilm
The Misfits 1961 Medvirkende U/Spillefilm
Let's make love 1960 Medvirkende U/Spillefilm
Ingen er fuldkommen 1959 Medvirkende U/Spillefilm
Bus Stop 1956 Medvirkende U/Spillefilm
Den søde kløe 1955 Medvirkende U/Spillefilm
Skæbnefloden 1954 Medvirkende U/Spillefilm
Niagara 1953 Medvirkende U/Spillefilm
Gentlemen foretrækker blondiner 1953 Medvirkende U/Spillefilm
Tre piger søger en millionær 1953 Medvirkende U/Spillefilm
Brændende læber 1952 Medvirkende U/Spillefilm
Opgør i natten 1952 Medvirkende U/Spillefilm
The Fireball 1950 Medvirkende U/Spillefilm
Asfaltjunglen 1950 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.