enda

Mario Adorf

(1930 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Frøken Smillas fornemmelse for sne 1997 Lukas U/Spillefilm
The Second Victory 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Lola 1981 Medvirkende U/Spillefilm
Bliktrommen 1979 Alfred Matzerath U/Spillefilm
Hovedrollen 1977 Medvirkende U/Spillefilm
Katharina Blums tabte ære 1975 Medvirkende U/Spillefilm
Manden fra Istanbul 1965 Medvirkende U/Spillefilm
Winnetou - præriens søn 1964 Frederic Santer U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.