enda

Mario Cecchi Gori

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Lamerica 1994 Producer U/Spillefilm
Postbudet 1994 Producer U/Spillefilm
Johnny Tandstikker 1992 Producer U/Spillefilm
Hånden på hjertet 1991 Producer U/Spillefilm
Hvad er klokken? 1989 Producer U/Spillefilm
Den lille djævel 1988 Produktion U/Spillefilm
Pas på vi er rasende 1973 Produktion U/Spillefilm
Jeg en Playboy 1962 Producer U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.