enda

Mario Garbuglia

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Sorte øjne 1986 Produktionsdesign U/Spillefilm
Min hr. mor skal være far 1985 Produktionsdesign U/Spillefilm
Beethovens nevø 1985 Produktionsdesign U/Spillefilm
Don Camillo 1984 Produktionsdesign U/Spillefilm
Ørkenkrigens helte 1980 Produktionsdesign U/Spillefilm
Hustru og elskerinde 1977 Produktionsdesign U/Spillefilm
Vold og lidenskab 1974 Produktionsdesign U/Spillefilm
Den femte offensiv 1974 Produktionsdesign U/Spillefilm
Waterloo 1970 Produktionsdesign U/Spillefilm
Den fremmede 1967 Produktionsdesign U/Spillefilm
Fang ræven 1966 Produktionsdesign U/Spillefilm
Leoparden 1962 Produktionsdesign U/Spillefilm
Boccaccio 70 (To uartige piger) 1962 Produktionsdesign U/Spillefilm
Rocco og hans brødre 1960 Produktionsdesign U/Spillefilm
Den store krig 1959 Produktionsdesign U/Spillefilm
En dejlig tyvetøs 1955 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.