enda

Marion Cotillard

(1975 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Elsk mig! 2017 Medvirkende U/Spillefilm
Det er bare verdens undergang 2017 Medvirkende U/Spillefilm
Allied 2016 Medvirkende U/Spillefilm
Assassin's Creed 2016 Medvirkende U/Spillefilm
To dage, én nat 2014 Sandra U/Spillefilm
Smagen af rust og ben 2012 Stéphanie U/Spillefilm
Nine 2010 Luisa Contini U/Spillefilm
Små hvide løgne 2010 Marie U/Spillefilm
Public Enemy No. 1 2009 Billie Frechette U/Spillefilm
Spurven 2007 Edith Piaf U/Spillefilm
A Good Year 2006 Fanny Chenal U/Spillefilm
Taxi 2 2000 Lilly Bertineau U/Spillefilm
Taxi 1998 Lilly U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.