enda

Marion Rothman

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Den usynlige mands erindringer 1992 Klip U/Spillefilm
Kærester 1988 Klip U/Spillefilm
Paradisklubben 1986 Klip U/Spillefilm
Starman 1984 Klip U/Spillefilm
Christine 1983 Klip U/Spillefilm
Funny lady 1975 Klip U/Spillefilm
Mig og Bogart 1972 Klip U/Spillefilm
Billy Jack 1971 Klip U/Spillefilm
Truslen fra Abernes Planet 1971 Klip U/Spillefilm
Boston kvæleren 1968 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.