enda

Marisa Tomei

(1964 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The Lincoln lawyer 2011 Maggie McPherson U/Spillefilm
Cyrus 2010 Molly U/Spillefilm
The wrestler 2009 Cassidy U/Spillefilm
Factotum 2005 Laura U/Spillefilm
Alfie 2004 Julie U/Spillefilm
Anger Management 2003 Linda U/Spillefilm
Guruen 2002 Lexi U/Spillefilm
What Women Want 2000 Medvirkende U/Spillefilm
The Watcher 2000 Medvirkende U/Spillefilm
Welcome to Sarajevo 1997 Nina U/Spillefilm
Unhook the stars 1996 Monica U/Spillefilm
Familien Perez 1995 Dottie Perez U/Spillefilm
Only you 1994 Medvirkende U/Spillefilm
Ustyrlige hjerter 1993 Medvirkende U/Spillefilm
Min fætter Vinny 1992 Medvirkende U/Spillefilm
Hotel Rock & Roll 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.