enda

Marius Berggren

(1853 – 1921)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Et fremmeligt Barn 1917 Rentier Lemberg DK/Kort fiktion
Sufflørens Stedfortræder 1917 Medvirkende DK/Kort fiktion
Gissemand maa ikke gifte sig 1915 Marius Nullemann DK/Kort fiktion
Den røde Slangeklub 1915 Medvirkende DK/Spillefilm
Edith 1912 Medvirkende DK/Spillefilm
Den store Gevinst 1911 Claus, gårdskarl DK/Kort fiktion
Københavnerliv 1911 Nikolai Sørensen DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.