enda

Marius Wulff

(1881 – 1953)

Manuskriptforfatter. Født 1/1/ 1881, død 2/2 1953 - 72 år gammel.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Ansigtet i Floden 1918 Manus DK/Spillefilm
Hjertekrigen paa Ravnsholt 1917 Manus DK/Spillefilm
Det stjaalne Ansigt 1916 Manus DK/Spillefilm
Mumiens Halsbaand 1916 Manus DK/Spillefilm
Helten fra Østafrika 1915 Manus DK/Kort fiktion
I Dødens Brudeslør 1914 Manus DK/Spillefilm
Den kulørte Slavehandler 1914 Manus DK/Spillefilm
De kære Nevøer 1914 Manus DK/Spillefilm
Vennerne fra Officersskolen 1913 Manus DK/Spillefilm
Prins for en Dag 1913 Manus DK/Spillefilm
Kongens Foged 1913 Manus DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.