enda

Mark Canton

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
300: Rise of an Empire 2014 Producer U/Spillefilm
Escape Plan 2013 Producer U/Spillefilm
Piranha 3DD 2012 Producer U/Spillefilm
Immortals 2011 Producer U/Spillefilm
Letters to Juliet 2010 Producer U/Spillefilm
Piranha 3-D 2010 Producer U/Spillefilm
Fame 2009 Producer U/Spillefilm
Spiderwick fortællingerne 2008 Producer U/Spillefilm
300 2006 Produktion U/Spillefilm
Land of the dead 2005 Produktion U/Spillefilm
Taking Lives 2004 Produktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.