enda

Mark Friedberg

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Noa 2014 Produktionsdesign U/Spillefilm
The Amazing Spider-Man 2 2014 Produktionsdesign U/Spillefilm
The Beaver 2011 Produktionsdesign U/Spillefilm
New Years Eve 2011 Produktionsdesign U/Spillefilm
Morning glory 2010 Produktionsdesign U/Spillefilm
State of play 2009 Produktionsdesign U/Spillefilm
New York i et nøtteskall 2009 Produktionsdesign U/Spillefilm
Across the universe 2008 Produktionsdesign U/Spillefilm
The Darjeeling Limited 2007 Produktionsdesign U/Spillefilm
Broken Flowers 2005 Produktionsdesign U/Spillefilm
The producers 2005 Produktionsdesign U/Spillefilm
Livet i havet 2004 Produktionsdesign U/Spillefilm
Identity 2003 Produktionsdesign U/Spillefilm
Coffee and Cigarettes 2003 Produktionsdesign U/Spillefilm
Far from Heaven 2002 Produktionsdesign U/Spillefilm
Kate & Leopold 2001 Produktionsdesign U/Spillefilm
Pollock 2000 Produktionsdesign U/Spillefilm
Runaway Bride 1999 Produktionsdesign U/Spillefilm
The Ice Storm 1997 Produktionsdesign U/Spillefilm
Familien Perez 1995 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.