enda

Mark Geraghty

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Spøgelser i mørket 2009 Produktionsdesign U/Spillefilm
Tristan & Isolde 2006 Produktionsdesign U/Spillefilm
Get rich or die tryin' 2005 Produktionsdesign U/Spillefilm
In America 2002 Produktionsdesign U/Spillefilm
Dans under høstmånen 1998 Produktionsdesign U/Spillefilm
Parringsleg 1997 Produktionsdesign U/Spillefilm
Welcome to Sarajevo 1997 Produktionsdesign U/Spillefilm
The van 1996 Produktionsdesign U/Spillefilm
Nothing personal 1995 Produktionsdesign U/Spillefilm
En forfærdelig stor historie 1994 Produktionsdesign U/Spillefilm
The snapper 1993 Produktionsdesign Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.